Τα πιο ασυνήθιστα στοιχήματα που μπορείτε να παίξετε

Με το που ακούει κάποιος τη λέξη στοίχημα και τυχερά παιχνίδια, έρχεται στο νου του ποδόσφαιρο, μπάσκετ, δημοφιλή αθλήματα και παιχνίδια καζίνο. Και όμως υπάρχουν και διάφορα άλλα πράματα πάνω στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε στην Ευρώπη, τα οποία μπορεί να σας φανούν παράξενα και αστεία. Κάποια από αυτά μάλιστα μπορείτε να βρείτε και σε ελληνικές διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχημάτων, όπως ο Stoiximan και η Sportingbet.

Πολιτική: Σε κάμποσες ιστοσελίδες στοιχημάτων μπορείτε να στοιχηματίσετε για το αποτέλεσμα των εκλογών της χώρας σας, ή κάποιας άλλης χώρας στην οποία διεξάγονται εκλογές σε σύντομο ή και όχι χρονικό διάστημα. Έτσι, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε παρατάξεις ή και πρόσωπα μεμονωμένα που πιστεύετε ότι θα κερδίσουν τις εκλογές, ή θα πάρουν κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό.

Διασκέδαση: Κάποιες εταιρίες δίνουν την επιλογή να στοιχηματίσετε σε θέματα που αφορούν τη διασκέδαση, όπως το χώρο του κινηματογράφου, της showbiz και διασημότητες γενικά. Μπορείτε για παράδειγμα να παίξετε στοίχημα ποιο δημόσιο πρόσωπο θα βγει πρόσωπο της χρονιάς ή ποιος αθλητής καλύτερος αθλητής της χρονιάς, ποιος ηθοποιός θα κερδίσει βραβείο Όσκαρ, ακόμα και για σενάρια σχετικά με την εξέλιξη της πορείας κάποιας συγκεκριμένης σειράς.

WWE: Ακούγεται παράξενο, αλλά υπάρχουν στοιχήματα πάνω σε επαγγελματική πάλη(ή αλλιώς κατς). Οι αγώνες αυτοί ως γνωστόν είναι σκηνοθετημένοι και γίνονται καθαρά για το θέαμα και τη διασκέδαση του κοινού. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να στοιχηματίσεις για έναν αγώνα του οποίου το αποτέλεσμα είναι ήδη προδιαγεγραμμένο; Και όμως είναι, χωρίς να γνωρίζουμε με ποια λογική γίνεται αυτό! Ίσως γίνεται επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι οι αγώνες είναι ψεύτικοι, ή απλά δεν τους ενδιαφέρει ακόμα και να είναι.

Floorball: Το floorball είναι ένα άθλημα που εφευρέθηκε στη Σουηδία τη δεκαετία του 1970, και πλέον έχει γίνει δημοφιλές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως σε όλες τις σκανδιναβικές, στην Τσεχία, στην Εσθονία, στη Λευκορωσία, στην Ελβετία, και σιγά σιγά εξαπλώνεται στην Αμερική και στην Ασία. Στην ουσία είναι μία έκδοση του χόκεϊ, απλά δε γίνεται σε πάγο με πέδιλα, αλλά σε εσωτερικό χώρο σε δάπεδο, με αθλητικά παπούτσια. Η αυξανόμενη δημοτικότητά του οδήγησε πολλές εταιρίες στοιχημάτων να το συμπεριλάβουν στα αθλήματα. Floorball θα βρείτε και στην Sportingbet.

Cheese rolling: Κάθε χρόνο, διοργανώνεται στο Gloucester της Αγγλίας ένα από τα πιο διασκεδαστικά και ασυνήθιστα αθλήματα που υπάρχουν, το cheese rolling. Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται στην κορυφή ενός λόφου και ένα μεγάλο ρολό τυριού ρίχνεται στην πλαγιά. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, όλοι ξεκινούν και προσπαθούν τρέχοντας και κουτρουβαλώντας στην πλαγιά να πιάσουν το τυρί και και να τερματίσουν πρώτοι. Ο νικητής κερδίζει το τυρί..και ναι μπορείτε να στοιχηματίσετε για αυτόν!

Wife carrying(κουβάλημα γυναίκας): Και αν σας φάνηκε ασυνήθιστο το cheese rolling, μάλλον θα σας φανεί το ίδιο και το κουβάλημα γυναίκας. Πρόκειται για ένα άθλημα που εφευρέθηκε στη Φινλανδία, και μετά εξαπλώθηκε και σε διάφορες άλλες χώρες, όπως οι Η.Π.Α., η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία. Οι διαγωνιζόμενοι είναι άνδρες που κουβαλάνε πάνω στους ώμους τους τις γυναίκες τους (ή οποιαδήποτε γυναίκα θέλουν), και σκοπός είναι να τερματίσουν πρώτοι μετά από μία σειρά από εμπόδια που έχει η πίστα. Οι γυναίκες πρέπει να είναι πάνω από 49 κιλά.

Bog Snorkelling: Το bog snorkelling είναι ένα άλλο παράξενο άθλημα που εφευρέθηκε στην Ουαλία, όπου διεξάγεται και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι διαγωνιζόμενοι, θα πρέπει φορώντας βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα να κολυμπήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα σε μία λωρίδα από βρώμικο νερό. Δεν επιτρέπεται να κολυμπάνε με τα χέρια τους, αλλά χρησιμοποιώντας μόνο τα βατραχοπέδιλα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο άθλημα είναι διαθέσιμο για στοίχημα σε κάμποσες ευρωπαϊκές εταιρίες στοιχημάτων και κατά καιρούς είχε και σπόνσορες να το υποστηρίζουν.